ATT

ATT

ATT

Een alarmsysteem vormt een uitstekende preventieve maatregel tegen inbraak ín, of zelfs diefstal ván een auto. Sommige liefhebbers en vooral veel verzekeraars wensen echter een verdergaande beveiliging: een voertuigvolgsysteem VVS+ ( voorheen klasse 4 of klasse 5 ) vormt met de tegenwoordig verplichte jamming detectie en bijhorende startblokkering een extra drempel, en maakt het bovendien mogelijk het voertuig terug te zoeken na een onverhoopte diefstal.

De systemen van ATT bieden een mooie aanvulling op de VVS+ producten in ons assortiment. Uiteraard werkt ook deze met een GPS ontvanger, een GSM (telefoon) module en een geïntegreerde startblokkering voorzien van een extern relais. De intelligente GSM module herkent verstoring van het signaal en schakelt daarop de startblokkering in, met behulp van de GPS informatie kan ingeval van diefstal worden bepaald waar het voertuig zich bevindt.

Natuurlijk voldoen de ATT producten aan alle eisen van het SCM, en kan er na inbouw een SCM certificaat afgegeven worden. De beveiliging van de auto met een ATT systeem wordt daarom door alle verzekeraars geaccepteerd. Maar de compacte alles-in-één modules van ATT hebben meer voordelen te bieden.

Afbeeldingen eigendom van QPQ.