TechnoTeam

MED CALL

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen
Meer afbeeldingen

MED CALL

Exclusief BTW:€ 288,43
Inclusief BTW:€ 349,00
Voorraad indicator:
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Productbeschrijving

Standalone GSM-alert systeem
Ontvang tot 3 verschillende meldingen via SMS, of zelfs een waarschuwingsoproep op het moment dat er iets gebeurt met uw voertuig of object! Hoofdgebruiker registratie en toevoegen / verwijderen van waarschuwingsadressen heel gemakkelijk per SMS. Alle succesvol verwerkte opdrachten worden normaliter per SMS bevestigd aan de hoofdgebruiker, tenzij anders vermeld. Zie voor alle programmeermogelijkheden de handleiding van het product. Sla het GSM nummer van de unit op in uw toestel, met als naam het kenteken of kenmerk van het object voor een eenvoudig overzicht van uw objecten.

Geschikt voor gebruik in 12 / 24V voertuigen / objecten, van -40°C / +85°C. Voorzien van 2 inputs: input 1 - roze draad voor positieve triggers, input 2 - bruine draad voor massa-maak contact. Voorzien van Siemens Quadband GSM modem, 2W zendvermogen voor 850 / 900MHz, 1W voor 1800 / 1900MHz. Stroomverbruik <4mA in Stand by modus ( Het systeem is altijd in stand-by, tenzij het wordt gewekt door de inputs of het ontvangen van een verzoek ), 250mA tijdens zenden / ontvangen. Uitgerust met noodstroom batterij, automatische Battery low – waarschuwing. Afmetingen 98x71x30mm, gewicht 130gram.

Combineer de MED CALL met het AUToalarm.nl JustCall M2M abonnement, voor slechts €4,95 incl. BTW / maand ( inclusief 60 SMS berichten )!