TechnoTeam

KL3 11 TX

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen
Meer afbeeldingen

KL3 11 TX

Exclusief BTW:€ 418,00
Inclusief BTW:€ 505,78
Voorraad indicator:
Artikelen toevoegen aan winkelwagen

Productbeschrijving

CAN alarm 2e autorisatie
Autodieven worden steeds slimmer. Wees slimmer dan de dief, met de nieuwe MED11 alarmsystemen van ASN automotica!

De MED11 is een compleet nieuw alarmsysteem, dat door de toonaangevende Italiaanse fabrikant MED is nauwe samenwerking met ASN automotica voor de Nederlandse markt is ontwikkeld. Gebruikersgemak voor zowel de inbouwer als de eindgebruiker stonden bij deze ontwikkeling voorop. Voor de 2e autorisatie maakt dit revolutionaire nieuwe systeem daarom gebruik van de actieve MED TX 10 transponder. Dit wil zeggen dat er in de transponder elektronica aanwezig is, die het bereik aanzienlijk vergroot – tot de onder het SCM reglement maximaal toegestane 3 meter.

De transponders van de MED11 maken bovendien gebruik van een geavanceerde “anti-relaying-techniek”. Deze werkt met een bewegingssensor, waardoor de transponder stopt met uitzenden als deze enige tijd niet bewogen is. Zo wordt diefstal nog eens bemoeilijkt, en bovendien de levensduur van de batterij verlengd. Natuurlijk gaat ook van de MED transponder de batterij uiteindelijk leeg. Om het de klant toch zo makkelijk mogelijk te maken, bieden we daarvoor onze unieke batterijservice aan: elk serienummer is eenmalig te registreren, waarna ASN automotica gedurende de 36 maanden na inbouw jaarlijks 2 nieuwe batterijen opstuurt. Heeft de klant de nieuwe batterijen even niet bij de hand? Voor die gevallen bieden de 2 standaard meegeleverde codesleutels uitkomst. Hiermee zijn het alarm en ingebouwde startblokkering altijd eenvoudig uit te schakelen.

Een ander belangrijk voordeel is de standaard inbegrepen draadloze sirene. Sinds de update van AA04 zijn deze formeel toegestaan, mits er een “2-weg communicatie” is. Wordt het sirene-signaal gejammed of de draadloze verbinden anderszins verbroken? Dan gaat de nieuwe SIR 070 direct loeien!
En biedt de auto geen mogelijkheden voor detectie van de motorkapschakelaar via de CANbus? Dan is de MED motorkap-schakelaar ook aan te sluiten op de voedingskabel van de sirene, waarna het signaal hiervan wordt meegezonden naar de centrale van het alarm.

Bij dit compleet vernieuwde alarmsysteem hoort ook nieuwe programmeersoftware: de MED PLUS software werkt met een eenvoudige USB programmeerkabel, en biedt oa. een zeer gemakkelijke functie voor het ineens laden van een complete set aan parameter instellingen.

De KL3 11 TX wordt geleverd met ultrasoon interieur detectie.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TX 10

TX 10

Transponder MED 11
Exclusief BTW:€ 48,76
Inclusief BTW:€ 59,00
SIR 070

SIR 070

Noodstroom sirene draadloos
Exclusief BTW:€ 117,36
Inclusief BTW:€ 142,00